Перше відео офіційного електромобіля Tesla Model 3

tesla_3_video_from_musk_photo

Ми отримали всього лише дві офіційні фотографії електромобіля Tesla Model 3 від Елона Маска, проте майже одразу ж після цього ми ще й знайшли відео із тим же електромобілем, що й на фото Елона. Відео дозволяє нам поглянути на електромобіль під кращим кутом та навіть дозволяє, хоча й здалеку, глянути на інтер’єр офіційно випущеного на заводі Fremont електромобіля.

Схоже, що поруч електромобіля знаходився ще хтось, хто зміг зняти відео під час того, як офіційні представники шукали вдалий ракурс для фото, котрі пізніше опублікував у своєму твітері Елон Маск.

Побачивши вигляд електромобіля ззаду, ми сподівались побачити значок моделі, аби дізнатись версію електромобіля та, можливо, навіть розміри батареї, але як не дивно, відео показує нам, що Tesla не помістили ззаду свого «знаку». Насправді, зовсім не дивно. Можна було здогадатись, що працівники Тесла будуть обережні із цією «презентацією» та намагатимуться не «проспойлерити» нам надто багато до 28 липня.

Тож очевидно, повну інформацію ми отримаємо лише 28-го числа. Проте і вже ми отримали трохи інформації.

Завдяки відео стало зрозуміло, що електромобіль Tesla Model 3 має скляний дах (що не можна було чітко побачити на попередніх фото), а також можна здалеку заглянути до інтер’єру електромобіля, на мить побачивши кермо та цифрову панель.

Схожі записи