Китайський електрокар Redspace REDS

На автосалоні в Лос-Анджелесі показали концепт електромобіля Redspace REDS , який може служити офісом.

nezvich1

Технічні характеристики REDS лишаються не розкритими. Відомо лише, що його максимальна швидкість складає 50 км / г. У довжину електромобіль має 2,97 метра – це трохи більше, ніж у Smart Fortwo.

nezvich4

Компактний автомобіль обладнаний зручною системою трансформації сидінь. Крісла можна зміщувати не тільки вперед-назад, але і, взагалі, в різні боки. У той же час дах – це величезна сонячна панель. Завдяки їй електромобіль завжди буде мати джерело живлення. Крім цього підтримується можливість бездротової зарядки, на зразок як в BMW 530e.

nezvich2

Виробник говорить, що машина поки не може використовуватися в якості повноцінного безпілотника, але він також упевнений, що автомобільна промисловість швидко рухається в цьому напрямку, і що подібні електромобілі можуть стати більш популярними в майбутньому.

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

За інформацією компанії, подібні міські авто повинні з’явитися на дорогах Китаю протягом двох років. Зараз Redspace прислухається до відгуків учасників автосалону для внесення в електромобіль необхідних виправлень.

nezvich3

Схожі записи