В США розпочато виробництво нового Nissan Leaf

Nissan Leaf 2018 модельного року встав на конвеєр заводу в Смирні, штат Теннесі. Поставки електромобілів дилерам в Сполучених Штатах почнуться в наступному місяці.

nissanleaf_2018

Nissan Leaf випускають на автоскладальному підприємстві в Смирні з 2013 року, а обсяг продажів Nissan Leaf на американському ринку склав 114 550 одиниць з моменту надходження на ринок в 2011 році. Електричний хетчбек буде доступний у всіх 50 штатах за початковою ціною 29 990 доларів.

В оснащення нового Leaf входить система ProPILOT Assist, що полегшує водіям рух , контролюючи прискорення, гальмування і рульове управління в процесі їзди в межах однієї смуги. Також модель отримала систему автоматичного екстреного гальмування і технологію e-Pedal, яка надає можливість прискорюватися і сповільнюватися, використовуючи одну педаль.

nissan_leaf3_2018_

Нагадаємо, Nissan Leaf другого покоління був представлений у вересні поточного року. Модель оснастили електромотором з віддачею 150 к.с. і 320 Нм, а також акумуляторним блоком ємністю 40 кВт * год, що забезпечує запас ходу 378 кілометрів.

noviilifzbirka

Схожі записи