BYD: все своє – з собою

byd_0

Компанія BYD репрезентувала десятиметровий електробус з мобільною зарядною станцією у рамках виставки Euro Bus Expo. Виріб одержав назву Enviro200EV.

Родзинкою цього транспортного засобу є наявність зарядної станції, що дає можливість транспортному засобу BYD Enviro200EV не бути прив’язаному до інфраструктури та використовувати його у провінції.

Нова розробка може вмістити тридцять три пасажири та ще одну людину на інвалідному візку. Його довжина сягає 10,8 метри. Планується, що у 2019 році він вийде на свій перший маршрут в Англії.

«Цей транспортний засіб не лише відповідає вимогам про нульові викиди, але є й унікальним пасажирським експериментом. Електричний автобус Enviro200EV наповнений новітніми технічними рішеннями та модерновими технологіями, для того, щоб зробити перевезення економічними не лише в тих регіонах, де є добре розвинена інфраструктура зарядних станцій» – відзначив директор BYD.

byd_1

Крім того інженери обладнали електричний автобус з сучасними технологіями безпеки. Вони захищають не лише життя пасажирів, але й перехожих, й велосипедистів.

Взагалі починається серйозна китайська автомобільна експансія до Європи. BYD (китайський виробник автотраспортнх засобів) починає з Іспанії репрезентацію трьох лінійок транспортних комерційних засобів які мають нульовий рівень шкідливих викидів.

byd_2

Клієнтам в Європі стануть доступними тягач Q1M Yard Tractor (який потрібний для діяльності в портових терміналах, аеропортах, логістичних центрах) легка вантажівка BYD T6, в також фургон BYD T3.

Такі автомобілі вже реалізуються в Китаї та низці інших країн, але не в Європі.

Схожі записи