Renault: електрифікація культового Plein Air

plein_air

Компанія Renault зробила електричною культову модель авто Plein Air. Для цього на транспортний засіб була встановлена електрична трансмісія від електрокару Twizy. Електричний автомобіль був створений за участю двох підрозділів компанії – Renault Design та Renault Classic, в результаті була створений ретро-образ у інноваційному виконанні.

plein_air1

E-Plein Air від Renault — ретро-кабріолет, оснащений трансмісією Twizy

Докладно невідомо, яким чином бригада Renault перебудувала старе авто та створила нову машину, але на фотографіях можна побачити, що зона за двома двоколірними сидіннями була змінена, тож тепер на підвищеному багажнику з’явилася біла плетена валіза з двома шкіряними ременями. Але відповісти на питання – де розташовані акумулятори – доки ще не можна.

plein_air2

На підвищеному багажнику з’явилася біла плетена валіза з двома шкіряними ременями.

Також доки ще не можна визначити, який з варіантів приводу Twizy конструктори використовували при створенні Renault e-Plein Air, адже є дві версії електрокару: Twizy 45, який має батарею акумуляторів ємністю 6,1 кВт*год, потужністю 4 кВт та максимальною швидкістю 45 км/год та потужніша версія на 13 кВт та максимальною швидкістю до 80 км/год. Також слід розуміти, що Renault e-Plein Air, незалежно від трансмісії навряд чи досягне запасу ходу Twizy у сто кілометрів, враховуючи, що ретро автомобіль обов’язково виявиться важче, ніж сучасний автомобіль.

Схожі записи