Fisker: маємо детальне фото майбутнього кросовера

fisker_0

Нарешті Fisker показав детальний знімок майбутнього свого кросовера, який, згіднj з заявою компанії буде коштувати не менше 40000 доларів. Це найдетальніше фото авто на сьогодні, не зважаючи на те, що декілька тизерів rомпанія вже випускала у світ.

fisker_1

Детальне фото передньої частини майбутнього електричного кросовера

Вже можна трішки докладніше оцінити дизайн електрокару. По передній частині видно, що то є кросовер з досить високим кліренсом та масивним бампером, який мабуть має надати моделі певної брутальності.

Вузька передні оптика електромобіля має чітке поєднання світлодіодною смугою та стилістично продовжується у формі настільки ж вузьких задніх ліхтарів, мабуть це має підсилити ефект спільної дизайнерської концепції.

Видно досить короткий капот, що мабуть продиктовано природою трансмісії та примушує створити образ компактності моделі. Дах трішки завалений назад, що надає образу ще й спортивності, хоча присутність прямокутних форм у цьому образі натякає на деяку практичність авто.

fisker_2

Нове електричне авто Fisker отримає поворотні ліхтарі на задніх бічних стояках

Слід відзначити, що найбільш за все увагу у майбутнього електрокросовера Fisker привертає дах з сонячних панелей.

fisker_3

Нове електричне авто Fisker отримає дах із сонячними панелями

Слід нагадати, що очікуваний запас ходу цього електрокара має скласти більш ніж 480 кілометрів, а перша поява прототипу станеться вже в кінці 2019 року з розрахунком виводу електрокару на ринок у 2021 році.

Схожі записи