Hyundai Ioniq: електромобіль проти гібриду

ioniq-electromobil-hybrid

Автомобілі – найпоширеніший транспортний засіб, котрим пересуватись, безумовно, зручно. Але якщо у вашому гаражі стоїть екоавто, а власне електромобіль чи гібрид, то виникає важливе питання, наскільки зручно проїжджати ними великі відстані? Проблема, звичайно, стосується зарядних станцій.

Дует «Straight Pipes» взяли Hyundai Ioniq Electric та Ioniq Plug-In Hybrid, аби проїхати 621 милю (майже 1000 кілометрів) із Торонто в Оттаву і назад. Це серйозне випробування, особливо для електромобіля Hyundai Ioniq, дальність ходу котрого 124 милі (200 кілометрів).

Імпровізоване випробування електромобіля та гібриду можна побачи на відео youtube каналу хлопців.

Дальність ходу гібридного автомобіля Hyundai Ioniq складає майже всю відстань. В дорозі можна побачити й те, як поводять себе електромобіль та гібрид в реальних умовах.

Як висновок, кращим автомобілем із трьох виявився саме електромобіль. Проблемою стала лише відсутність швидкісних зарядних станцій (третього рівня), що призвело до певного очікування в дорозі, що зробило її довшою. Електромобіль Hyundai Ioniq заряджався від зарядних станцій 2 рівня.

Схожі записи