Renault Kangoo ZE 2017 отримає збільшений на 50% запас ходу

renault-kangoo-ze

Компанія Renault зробила досить хорошу роботу по збільшенню дальнобійності своїх електромобілів в цьому році. Одним із прикладів може стати випуск нового ZOE з акумуляторною батареєю ємністю 41 кВт*год, що дало змогу електромобілю отримати один з кращих показників в своєму класі – запас ходу 400 км (NEDC). Тепер французький автовиробник оновлює свій повністю електричний вантажний фургон Renault Kangoo ZE, збільшуючи його автономність на 50% в порівнянні з попередньою моделлю.

Згідно з заявленими характеристиками, запас ходу електричного фургона на одному заряді тягового акумулятора збільшиться з 170 до 270 км за європейським циклом NEDC. Як стверджує виробник, в реальних умовах електромобіль зможе долати без поповнення заряду до 200 км, що є досить непоганим результатом як для невеликої вантажівки.

renault-kangoo-ze-1

Renault представить новий Kangoo ZE 13 січня 2017 року на European Motor Show в Брюсселі (Бельгія). Більш детальна інформація про специфікації і ціни буде озвучена на презентації. Вартість попередньої версії «зеленого» фургона стартує приблизно з 25 тис. євро.

Модернізована модель Renault Kangoo ZE 2017 буде вироблятися на заводі «Рено» в місті Мобеж (Maubeuge) на півночі Франції. Очікується, що як і раніше, автомобіль буде доступний в дво- і п’ятимісній версії.

Схожі записи