Електричний Harley-Davidson LiveWire матиме мотор у 78 кВт

harley-davidson_livewire_0

Відомо, що Harley-Davidson LiveWire має на одному заряді запас ходу 235 км в режимі міста та 152 км при русі по трасі в комбінованому режимі, а до 96 км/год він розганяється за три секунди.

Також відомо, що перший електро байк Harley-Davidson матиме швидкий зарядний пристрій постійного струму, який зарядить акумулятор до 80% за сорок хвилин, а до 100% за годину.

harley-davidson_livewire_1

LiveWire матиме досить ємну батарею у 15,5 кВт*годин. Для порівняння – ємність найбільшої батареї, яку пропонує лідер галузі Zero Motorcycles – 14,4 кВт*год, так що тут Harley-Davidson має невелику перевагу. Акумулятор LiveWire виготовляють з елементів Samsung SDI, він має гарантію у п’ять років без обмежень запасу ходу.

Harley-Davidson LiveWire укомплектований електромотором у 78 кВт (105 к.с.). Дизайнери розмістили мотор під акумулятором вздовж довгої осі днища мотоцикла. Для цього потрібна 90-градусна коробка передач, щоб передати цю потужність на заднє колесо з пасовою трансмісією.

Якщо до 96 км/год байк розганяється за три секунди, то швидкість від 100 до 129 км/год він набирає всього за 1,9 секунди. Максимальна швидкість Harley-Davidson LiveWire – 177 км/год.

harley-davidson_livewire_2

Електромотор та контролер спільно використовують систему рідинного охолодження, а батарею охолоджує повітря.

У LiveWire підвіска Showa та моноблочні гальма Brembo. На байку впроваджена технологія H-D Connect, яка забезпечує сотовий зв’язок між водієм та LiveWire з використанням смартфону. Додатки для iOS та Android мають основні функції: планування поїздки, покрокові інструкції, моніторинг віддалених мотоциклетних систем, рівень зарядки, розташування дилерів та подій та т. ін.

Додаток надає ключову інформацію про стан мотоцикла тож у власника є можливості віддаленого моніторингу безпеки LiveWire, включно оповіщення про несанкціонований доступ через додаток та допомогу при угоні транспортного засобу.

Вартість Harley-Davidson LiveWire – $29799.

Схожі записи