`Curtiss презентує другий електроцикл Hades

curtiss_hades_0

Компанія Curtiss Motorcycles і надалі активно розвивається та в додаток до вже показаних моделей потужних електро мотоциклів презентує концепт-електробайк Hades з корпусом батареї у вигляді кулі.

curtiss_hades_1

Hades є найновішим електричним байком від Curtiss Motorcycles, характерною особливістю якого є надпродуктивні характеристики, подібні на дані флагманського електричного мотоцикла Zeus.

curtiss_hades_2

Вже відомо, що потужність спортивного байка досягає 162 кВт (217 к.с.) та 200 Нм крутильного моменту. Акумулятор ємністю 16,8 кВт*години конструктори розташували у кульоподібному ребристому корпусі по центру машини, ця ємність більша, ніж у аналогів конкурентів Hades, таких, як Harley-Davidson LiveWire та Zero SR/F.

curtiss_hades_3

Hades є унікальним не лише за своїми характеристиками, він є незвичайним для всієї електробайкової індустрії, і не дарма, адже він створений відомим дизайнером JT Nesbit, тож і виглядає абсолютно індивідуально.

curtiss_hades_4

Всі елементи дизайну Hades, починаючи від вилок мотоцикла, кульовидного корпусу батареї та закінчуючи сідлом, оригінальним, яке виразно виділяється на фоні всієї машини, в яке вбудовані задні ліхтарі. Таким чином сформований єдиний концептуальний образ, який не має аналогів ані у електричних, ані у ДВС байків.

Схожі записи