Hyundai: завод електромобілів у Чехії

hyundaikona_0

Hyundai планує виробляти Kona Electric тиражем 46000 одиниць на своєму чеському заводі з 2020 року.

ЗМІ Південної Кореї повідомляють, що Hyundai планує виробляти повністю електричну Kona, починаючи з першої половини 2020 року на своєму заводі у Чехії. Kona Electric, яку можна зустріти по всьому світу, вироблялась у Південній Кореї. За межами країни це буде перше електричне авто, вироблене не в Кореї.

Відповідно, Hyundai бажає не лише випускати гібридні версії Tucson PHEV та Tucson Hybrid в Чеській республіці, але й Kona Electric у кількості (46000), майже такій, у якій виробляють в Південокорейському Ульсані (48000).

hyundaikona_1

Кросовер на електриці Hyundai Kona Electric

. . . . . .

Чеський завод в Носовицях стане виробничою базою для екологічно чистих авто за кордоном та в його переобладнання Hyundai готова інвестувати десь 80000000 євро, більшу частину в цьому році, адже серійне виробництво має розпочатися навесні 2020 року.

З виробництвом в Європі Hyundai може значно скоротити довгий час очікування свого компактного кросовера – при умові, що корейці отримають достатню кількість батарей. В Кореї виробники використовують акумуляторні батареї від LG Chem. Корейська компанія також керує виробництвом акумуляторних батарей у польському Вроцлаві.

Схожі записи