Станція Tesla на сонячних батареях

tesla__supercharger_v3_0

Tesla відкриває станцію Supercharger V3 з живленням від сонячних батарей та Powerpack.

Ця станція була відкрита після запуску нового покоління інфраструктури заряджання автомобілів Tesla. Нова станція Supercharger в Лас-Вегасі подібна до станції заряджання електроавтомашин майбутнього з живленням від сонячних батарей та акумуляторами для зберігання енергії.

У березні Tesla встановила нову версію свого нагнітача, щоб забезпечити нову максимальну потужність заряджання у 250 кВт. Після презентації нового Supercharger V3, Tesla відкрила лише дві станції у Хоторні та Фрімонті з найновішою технологією заряджання, але лише зараз компанія офіційно запускає сою першу повноцінну станцію Supercharger V3 в готелі Caesar Palace, що в Лас-Вегасі.

Станція оснащена 24 пунктами швидкого заряджання (V3) та має п’ятнадцять додаткових пунктів зарядки другого рівня (Tesla Destination Charger) для власників, які залишають свої електричні авто на більш довгий термін. Ці тридцять дев’ять пристроїв заряджання на станції в Лас-Вегас гратимуть помітну роль в підтримці числа власників Tesla, яке збільшується. В першу чергу це стосується мешканців та гостей Лас-Вегаса.

Станція Tesla Supercharger V3 в Лас-Вегасі має повну екосистему Tesla Energy. Вона оснащена сонячними модулями Tesla та акумуляторними батареями Powerpack для зберігання енергії. Вдень Powerpack буде заряджатися, а вночі постачати енергію на станцію. Кожен день нова станція може обслужити півтори тисячі клієнтів.

При максимальній вихідній потужності у 250 кВт станції V3 в стані поповнити запас ходи до трьохсот кілометрів за чверть години.

Tesla також розробила заходи покращення для зарядних можливостей. Серед них – прогрівання батареї на маршруті, яка дозволяє транспортним засобам інтелектуально нагрівати батарею на маршруті для забезпечення оптимальної температури заряджання, а також розблокування пікових швидкостей заряджання до 150 кВт для мережі Supercharger V2.

Схожі записи