SuperNEX від KYMCO

supernex_0

Тайванська фірма KYMCO, яка відома завдяки своїм скутерам, презентувала на мото-виставці EICMA в Мілані модель нового електро- супер- байка SuperNEX.

SuperNEX, це потужний високошвидкісний гоночний електричний мотоцикл, який в стані досягти максимальної швидкості у 250 км/годину.

Від нуля до сотні могутній електробайк набирає швидкість за 2,9 сек, до 200 км/год – за 7,5 секунд, а до максимальних 250 км/год – лише за 10,9 секунди.

Звісно, така динаміка розгону під силу лише гонщикам-майстрам, тому для пересічних мотоциклістів на електричному байку передбачений режим FEP (Full Engagement Performance), який допомагає новачкам отримувати максимальну віддачу від мотоцикла.

supernex_1

Режим FEP виставляє сам користувач, це дозволяє мотоциклісту обрати такий цикл, який максимально відповідає його рівню водіння.

SuperNEX має шести ступінчасту коробку передач, це дозволяє використовувати найбільш зручний крутильний момент та підвищувати ефективність керування.

supernex_2

Ще одної новиною від KYMC SuperNEX є акустичний мотор, який підсилює звук електромотору з можливістю регулювання гучності та інтенсивності звуку.

Доки що невідомо, коли SuperNEX стане доступним для покупців, оскільки модель на виставці є прототипом, але KYMCO однозначно планує довести її до стадії виробництва.

Схожі записи