Електрична яхта 740 Mirage Air

740_mirage_air

Електрична епопея досягнула й елітних плавальних засобів. Суднобудівна компанія Frauscher, напрямом діяльності якої є будівництво розкішних яхт для вершків суспільства, створила електричну версію невеликої яхти 740 Mirage Air.

Модель яхти 740 Mirage Air має 7,47 метри довжини. Вона розроблена в студії 740 Mirage Air та всім циклом дизайнерських розробок керували дизайнер Томас Герцер та експерт і фахівець з гідродинаміки Гарі Місбауер. Розкішна яхта пропонує користувачам сучасні та зручні навіть для новачка кермове управління та інформаційні дисплеї, на судні є простора палуба, електрична лебідка для якоря та підрулюючий пристрій для легкого швартування.

Силовий агрегат 740 Mirage Air поставляє компанія Torqeedo. Він складається з мотора потужністю у сто кіловат та двох літій-іонних акумуляторів BMW ємністю 40 кВт*годин. Аналогічні акумуляторні батареї використовуються в електричних авто і3. Фірма Torqeedo адаптувала характеристики батарей таким чином, щоб вони могла безпечно та ефективно використовуватися у морському середовищі. На їх використання фірма дає дев’ять років гарантії.

Зі швидкістю десять кілометрів на годину яхтсмени можуть ковзати по поверхні води більше десяти годин. А повний запас ходи при максимальній швидкості майже у п’ятдесят кілометрів на годину складає тридцять три кілометри.

Схожі записи