Brabus – екстримальний сіті-кар представлений у Франкфурті

brabus-frankfurt-2017-ecoauto

Міжнародний Франкфуртський автосалон 2017 став місцем офіційної прем’єри екстремального сіті-кара Brabus Ultimate E Concept. Новинка побудована на базі звичайної моделі Smart ForTwo, але отримала електромотор потужністю в 204 кінські сили. Як наголошується в прес-релізі, проект Brabus Ultimate E Concept створювався на честь 40-річного ювілею компанії.

Споряджена маса представленого «міні-монстра» складає 1 085 кілограм. Відповідно до заявлених даних, електромобіль Brabus Ultimate E Concept здатний розігнатись з нуля до сотні кілометрів всього за 4,5 секунди, а його максимальна швидкість досягає 180 кмілометрів на годину.

Концептуальний електромобіль оснащений акумуляторною батареєю на 22 кВт/год. Заявлений запас ходу – від 158 до 190 км. При цьому прототип отримав функцію швидкої зарядки, завдяки якій 80% енергії можна поповнити всього за 30 хвилин.

Читайте також: Спортивний електромобіль BMW i3s представлений у Франкфурті.

Представники Brabus відзначили, що мають намір оцінити реакцію потенційних клієнтів на прототип Ultimate E Concept. Якщо реакцію буде позитивна, то компанія неодмінно налагодить дрібносерійне виробництво електромобіля.

Оцінити вигляд електромобіля Brabus Ultimate E ззовні та всередині можете за фото, представленими нижче.

brabus-1
brabus-2
brabus-3
brabus-4
brabus-5

Схожі записи