Audi займеться випуском електричних спорткарів в 2020 році

З 2020 року німецька компанія Audi і її підрозділ Audi Sport почнуть випускати абсолютно нову лінійку спортивних автомобілів, оснащених електричною силовою установкою. Про це в інтерв’ю розповів Штефан Вінкельман, людина, що займає керівну посаду спортивного підрозділу бренду.

audisport

Як зазначив топ-менеджер підрозділу Audi Sport, перша «заряджена» електрична модель бренду з’явитися на ринку в кінці 2020 року. Швидше за все, що слідом за цим компанія випустить ще кілька спортивних машин з електричною силовою установкою.

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

Варто відзначити, що, незважаючи на випуск спортивних електрокарів, підрозділ Audi Sport не планує відмовлятися від спортивних машин з традиційними силовими агрегатами. Мало того, в період з 2018 по 2020 роки компанія планує випустити «кілька новинок з турбодвигунами».

audisport2

Нагадаємо, перший серійний електрокар Audi офіційно дебютує в 2018 році. Це буде кросовер, виробництво якого налагодять на бельгійському підприємстві німецького бренду. Очікується, що електромобіль підвищеної прохідності зможе проїжджати на одній зарядці 500 км.

audi3sport

Схожі записи