Audi E-Tron Quattro виїхав на дороги загального користування

Фотографи-шпигуни зуміли відобразити прототип електричного кросовера Audi E-Tron Quattro. Автомобіль був помічений на дорогах загального користування. Серійне виробництво екологічно чистого транспортного засобу стартує в наступному році.

audie

Офіційної інформації про Audi E-Tron Quattro в даний час немає. Передбачається, що конкурент Tesla Model X отримає інноваційні системи автономного управління. За даними наших європейських колег, для автомобіля передбачена модифікація з акумуляторної батареї ємністю 95 кВт / год. Це забезпечить великий запас ходу.

Швидше за все, новий серійний електричний позашляховик Audi E-Tron Quattro буде оснащений парою електромоторів, сумарна віддача яких складе близько 435 кінських сил. Причому у водія буде можливість короткочасного збільшення потужності до 503 к.с..

audi-electric

Світова прем’єра серійного електрокара підвищеної прохідності від німецького преміального бренду може відбутися на початку наступного року. Можливо, що машину покажуть на автосалоні в Детройті-2018. Офіційно ця інформація поки не підтверджена.

audi-opens-reservations-for-310-mile-e-tron-quattro-arrives-2018-photos-2560x1810

Схожі записи