Оновлений електрокар Tesla Model S 2017

Відоме автомобільне ательє Novitec підготувало нову програму модернізації для оновленого електрокара Tesla Model S 2017 модельного року. Автомобіль отримав безліч унікальних рішень в оформленні екстер’єру та інтер’єру, а також доопрацьовану підвіску і гальма.

noviih1

Асортимент продукції Novitec для моделі Tesla Model S включає в себе компоненти аеродинамічного поліпшення зі спортивним елегантним стилем, спеціально розроблені 21-дюймові високотехнологічні ковані колеса, розроблені спільно з американським виробником Vossen, і високоефективну гальмівну систему.

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

Екстер’єр модифікованого електрокара Tesla Model S by Novitec прикрашений новими карбоновими деталями.

Одна з «родзинок» модифікованого електрокара Tesla Model S by Novitec – це колеса! Диски були спеціально розроблені для моделі. Для дисків можна вибрати один з 72 доступних відтінків кольору, а також матову або поліровану обробку.

noviih3

Крім цього, електрокар Tesla Model S by Novitec може похвалитися новою підвіскою, завдяки якій у автомобіля змінився дорожній просвіт. Амортизатори мають три варіанти налаштувань: «Комфорт», «Звичайний» і «Спорт». Крім цього, для автомобіля була розроблена високотехнологічна гальмівна система з карбон-керамічними дисками.

noviih2

Вартість Tesla Model S by Novitec не озвучена.

Схожі записи