Citroen знайомить з електричним концептом 19_19 Concept

citroenconc0

Найновіший концепт-кар Citroen носить назву 19_19 Concept та відбиває бачення французького автовиробника у відношенні «ультра-комфорту» та розширеної мобільності.

Автомобіль, який в стані захопити увагу публіки не стандартним зовнішнім виглядом, зі відомостями, які надходять з Citroen має запас ходу у 800 кілометрів (це 497 миль). В технології автономного водіння та салоні активно використані інноваційні функції. Він також є «справжнім НЛО в автомобільному секторі», адже натхнений світом авіації. Його габарити: довжина – 4655 мм, ширина – 1600 мм, колісна база – 3100 мм.

citroenconc1

19_19 Concept оснащений практично прозорим інтер’єром, де пасажири зможуть розслабитися під час довгих подорожей, комфортними сидіннями, які під кожного пасажира підладжуються індивідуально, системою активної підвіски нового покоління Progressive Hydraulic Cushions, удосконаленим персональним помічником, який в стані розпізнати водія, тридцяти дюймовими колесами, які обгорнені у шини 255/30 R30 та системою LiDAR. Концепт також відрізняє нестандартна панель приладів, кермове колесо, яке ховається при активному режимі автономного управління, система штучного інтелекту, яка може пропонувати альтернативні маршрути, додаткові відхилення від маршруту для огляду визначних місць та максимально взаємодіяти з водієм.

Що стосується автономної системи водіння, Citroen 19_19 Concept може взяти на себе деякі визначені етапи керування (наприклад, рух по автомагістралях та в корках). В більш складних ситуаціях (у міських центрах, де багато перешкод) водію краще спиратися на свої сили.

citroenconc2

Силовий агрегат концепту забезпечує 456 кінських сил та 800 Нм крутильного моменту, що дозволяє розганятися в діапазоні 0-100 за п’ять секунд та досягати максимальної швидкості до 200 км/годину. Акумулятор на 100 кВт-годин забезпечує дальність до восьмисот кілометрів. За допомогою швидкого зарядного пристрою Citroen 19_19 Concept може відновити шістсот кілометрів за двадцять хвилин.

Схожі записи