Mazda: ріст кількості електромобілів та гібридів у 2021 та 2022 роках

mazda2022_0

В найближчі роки Mazda оновить ринок кількома новими автомобілями та силовими агрегатами, які допоможуть забезпечити відповідність більш жорстким вимогам до викидів СО2.

Під час діалогу з представниками преси виконавчий директор Mazda Акіра Марумото знову підтвердив інформацію, що компанія досягне потрібних показників викидів, з появою свого першого автомобіля, який буде повністю електричним і це станеться в наступному році, та низки різних плагин-гібридних моделей у 2021 та 2022 роках.

mazda2022_1

«По-перше, двигун Skyactive-X, який компанія запускає нинішньому році, викидає менше ста грамів СО2 на кілометр. По-друге, перший Mazda з нульовим рівнем викидів вже в наступному році буде представлений на ринку. Крім того, ми репрезентуємо плагин-гібридні моделі в період з 2021 по 2022 рік. Таким чином, ми врешті досягнемо цільових викидів, хоча деякі труднощі у 2020 році у нас все ж таки будуть» – розповів Марумото.

Це, звісно, в значній мірі обмежена інформація, але представник компанії додав ще, що мається на увазі зовсім нова модель, яка не буде спиратися на продукти, що вже існують. В ній також буде використаний власний силовий агрегат, а не електричні системи та агрегати, які розроблялись разом з Toyota та Denso.

Схожі записи