Перші фото серійного електромобіля Faraday Future

faraday-future-1

Компанія Faraday Future спробує відновити свою репутацію після галасу з її фінансовими проблемами в очах електромобільної спільноти на виставці CES 2017, яка пройде в наступному місяці в Лас-Вегасі, де роком раніше вона представила свій перший прототип. На цей раз стартап обіцяє представити свій перший серійний електромобіль і сьогодні, на підтвердження серйозності своїх намірів, випустив перші фото.

faraday-future-1

На першому зображенні видно передню частину авто і дизайн його фар, а також те, що, скоріш за все, є фальшрешіткою радіатора. Якщо придивитися, то можна побачити, що представлена на тізері частина машини має деяку схожість з електромобілем LeSee – продуктом іншого стартапу з китайськими корінням, керівництво якого надає фінансову допомогу Faraday Future.

faraday-future-2

Другий тізер показує, що транспортний засіб не має бокових дзеркал, а замість них є камери.

faraday-future-3

На цьому тізері бачимо, що висувний датчик LiDAR знаходиться просто посередині капота. Датчики для автономного водіння важко інтегрувати, але, невже, його поставили в центрі капота?

Компанія Faraday Future також випустила коротке відео, на якому замаскований прототип показує “шалений крутний момент”:

Ще з цього відео можна зробити висновок, що транспортний засіб Faraday Future має розмір і форму кросовера і своїм силуетом нагадує Tesla Model X, однак тестований електромобіль є у захисному камуфляжі і розгледіти його деталі не можливо.

Недавні повідомлення про те, що компанія відчуває нестачу грошей і призупинила будівництво електромобільної фабрики вартістю $ 1 млрд в Неваді, поставили під сумнів здатність представити свою серійну модель в Лас-Вегасі.

Хоча, звичайно, компанія і зменшила амбіції, проте до повної зупинки, очевидно, їй ще далеко. Днями стало відомо, що Цзя Юетінг (Jia Yueting), генеральний директор і голова LeEco (основний інвестор FF), оголосив про залучення інвестицій в розмірі $ 600 млн на фінансування проектів зі створення електромобілів, які також включають в себе і розробку масового автомобіля Faraday Future.

Схожі записи