Udelv – електромобіль для кур’єрських компаній

Компанія Udelv, родом з Каліфорнії представила власний електрокар з функціями повного безпілотника, призначеного для кур’єрських компаній.

ubel

Напередодні в мережі був представлений новий електромобіль від компанії Udelv, яка показала власне рішення проблеми доставки товарів до кінцевого споживача. Так, був представлений новий компактний електрокар з вантажним кузовом невеликого обсягу, оснащений системою безпілотного керування.

На думку представників компанії, маленький фургон на електричній тязі буде використовуватися в якості кур’єрського автомобіля, призначеного для доставки товарів зі складу компанії. Вантажний кузов автомобіля оснащений 18-ма різними відсіками з автоматичними дверима. Таким чином, логістичний відділ зможе розробити найбільш ефективні маршрути для доставки товарів до кількох клієнтів. При цьому, самі клієнти зможуть самостійно відкрити власну клітинку за допомогою додатка на смартфоні.

. . . .

В якості силового агрегату застосовується повністю електрична установка з єдиним електромотором. При цьому акумуляторний блок забезпечить запас ходу в 100 км, чого цілком достатньо для кур’єрської доставки в межах міста. Вантажопідйомність електромобіля складе 320 кг.

На даний момент електромобілі проходять попередні випробування не тільки технічної частини і силової установки, а й проводиться тестування безпілотної системи і програмного забезпечення. Безпілотний електромобіль вже зміг доставити першу посилку до можливого клієнта з маршрутом в 5 км. Пізніше компанія створить невеликий електромобільний парк, який буде активно тестуватися, і може бути переданий в управління однієї з кур’єрських компаній для «бета тесту».

Схожі записи