Seat E-born – перший електромобіль компанії

Seat E-born – перший електромобіль компанії, який побудований на універсальній платформі MEB.

seat_e-bornele

Найімовірніше, технічні характеристики електромобіля Seat E-bornне будуть кардинально відрізнятися від електромобілів Golf, з запасом ходу 400-500 км. Однак компанія має плани представити декілька електромобілів з різною ємкістю батарей. Ще однин бонус, який отримають власники електричного Seat E-born, стане додаткове сервісне обслуговування та програма підтримки клієнтів.

Свою назву Seat E-born отримай в честь одного з молодих районів Барселони – Ель-Борна. «Ми вважаємо, що це практично ідеальне середовище для електромобіля – тут є безліч молоді, яку ми розглядаємо як потенційних клієнтів, прекрасна природа і трафік, що дозволяє оцінити всі принади електричного авто».

Електромобіль спроектований з розрахунком на гостру керованість і надання високого рівня комфорту. Так, колісна база авто порівнянна з бізнес-седаном VW Passat, а в другому ряду, місця достатньо навіть для високорослих пасажирів. І це при тому, що загальна довжина моделі порівнянна з більш скромним хетчбеком Golf.

В даний момент електромобіль знаходиться на стадії розробки і поки що не дійшов до тестових випробувань. Початок продажів Seat E-born планується ближче до початку 2020-го року. Зараз же триває робота над оформленням внутрішнього простору електромобіля.

Ціна на електромобіль Seat E-born становитиме близько 28 000 євро.

Схожі записи