Спортивний бренд Seat представив 680-сильний електромобіль

Компанія Cupra, яка стала окремим спортивним брендом марки Seat, представила концепт електромобіля e-Racer. Прем’єра новинки, що отримала 680-сильний двигун, відбудеться на Женевському автосалоні.

seat

. . . . . . .

Розробники описують Cupra e-Racer як «справжній, створений для автоспорту автомобіль», а також в якості «першого в світі гоночного автомобіля турінг-класу з повністю електричною силовою установкою».

Cupra e-Racer оснастили електричним двигуном номінальною потужністю 408 к.с., але при цьому його пікова віддача склала 680 кінських сил. Динамічні характеристики прототипу не уточнюються.

Хочемо нагадати, що 9 березня 2018 року публічно відкриє свої двері черговий міжнародний автосалон в Женеві. Починаючи з 6 березня, автосалон відкриває свої двері для представників засобів масової інформації, і вже з 9 березня відбувається публічне відкриття для всіх бажаючих.

2018 рік у Женеві обіцяє бути багатим на автомобільні новинки, і не тільки в сегменті електромобілів, а й класичних автомобілів, а також гібридних модифікацій.

Найочікуваніші новинки Женевського автосалонуJaguar I-Pace, Renault ZOE, SsangYong e-SIV, Hyunda Kona, Mercedes EQ C.

Схожі записи