З’явилася Tesla Model 3 з двома двигунами

Компанія Tesla, не так давно, налагодила виробництво електромобіля Model 3, однак автомобіль випускався виключно з єдиним мотором і переднім приводом. Однак сьогодні стало відомо, що з’явилася Tesla Model 3 з двома двигунами.

cd40f056e9710d7a912c723210f1e549

На жаль, компанія поки не поспішає розкривати будь-які технічні дані нової версії Tesla Model 3 з двома двигунами. Однак відомо, що повнопривідна модифікація електромобіля від компанії Tesla Motors вийде на ринок вже навесні поточного року.

Прототипів нової версії електромобіля був помічений під час дорожніх випробуваннях на вулицях американського міста. Як вже говорилося, технічні характеристики новинки поки залишаються таємницею. Однак можна нагадати, що поточна версія Model 3 комплектується електродвигуном з приводом на передню вісь і максимальною потужністю до 258 кінських сил. При цьому, в якості джерела енергії пропонується акумуляторна батарея з ємністю, що дозволяє долати 350 або 500 км шляху в залежності від комплектації.

За попередньою інформацією, Tesla Model 3з двома двигунами отримає додатковий електродвигун на задню вісь з потужністю близько 150 кінських сил. При цьому вартість електромобіля складе близько 44 000 доларів.

Компанія продовжує хоч і повільно, але нарощувати обсяг виробництва Model 3. У лютому з конвеєра заводу в Фрімонті зійшло 2 485 примірників Model 3, що на 32,5% перевищує показники за січень.

Хочемо нагадати, нещодавно, за новими правилами розмитнення, в Україну був завезений перший електромобіль преміум-класу. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив співзасновник Тесла Клуб Україна Назар Шимон-Давида.

tesla_rozmitnili_2

“Сьогодні був дуже насичений день і на закінчення встигли розмитнити в Києві для власника першу в Україні Tesla Model X без ПДВ! Все працює, податок є, але 0%:) Через декілька днів буде наступна і потім ще)) Якщо комусь треба то кажіть, привеземо.”

Схожі записи