На Женевському автосалоні представили електромобіль Renault EZ-GO

Renault привіз на Женевський автосалон концептуальний автомобіль під назвою EZ-GO. У самій компанії новинку називають робомобіль, який можна буде використовувати в майбутньому в якості таксі. Транспортний засіб приводиться в рух за допомогу електричної силовою установкою і оснащується автономною системою управління.

maibutne_renoshka

У компанії розповіли, що новинка є одночасно автомобілем і сервісом. Здійснити поїздку на ньому можна як з фіксованою зупинкою, так і зі зручною для пасажира точкою. Таким чином, концепт є «конкурентом» прототипу Sedric (Self-driving car) від Volkswagen, який був представлений в минулому році на автосалоні в Женеві.

. .

maibutnyarenoshka2

EZ-GO зможе перевозити 6 пасажирів. У електромобіля відсутні звичні бічні двері, їх місце зайняли спеціальні прозорі панелі. Також модель отримала панорамний скляний дах. Також у прототипу немає рульового колеса, педалей та інших органів управління. Дизайн моделі отримав риси концепту Symbioz, який був представлений в минуло році. Цей прототип дає уявлення про плани Renault про автомобіль в 2030 році.

maibutnyarenoshka3

. . . . .

Електромобіль оснащений одним електромотором (на задній осі). Швидкість примусово обмежена на позначці 50 км/ год. Маса автомобіля – 1700 кг, з них 300 кг – тягова батарея. Інші характеристики концепт-кара EZ-GO компанія не повідомила.

maibutnyarenoshka4

Раніше альянс Renault-Nissan пообіцяв до 2020 року випустити більше 10 моделей з автопілотом. Устаткування для безпілотної їзди буде встановлюватися на популярні, масові моделі. Крім того, в Renault-Nissan, анонсували впровадження нової технології, яка забезпечить підвищення рівня інтеграції смартфона в систему автомобіля.

Схожі записи