До Женеви привезли електричний кросовер SsangYong e-SIV

Компанія SsangYong привезла до Женеви концептуальний електричний кросовер під назвою e-SIV. Назва концепт-кара розшифровується Electronic Smart Interface Vehicle – електромобіль з «розумним» інтерфейсом.

zhenevasanion

SsangYong e-SIV укомплектований електричним агрегатом , що розвиває 190 кінських сил. Максимальна швидкість кросовера складає 150 км на годину. Комплект акумуляторів дозволяє проїхати без підзарядки до 450 кілометрів. При цьому запас батарей можна поповнити на 80% всього за 50 хвилин.

. . . . . .

zhenevasanion2

Довжина електромобіля становить 4460 мм, а ширина 1870 міліметрів. SsangYong e-SIV отримав трапецієподібну радіаторну решітку в стилі моделі Rexton нового покоління. Також кросовер укомплектували тонкими фарами головного світла, з’єднані світлодіодним смугою на всю ширину капота.

zhenevasanion3

. . . . .

В салоні електромобіля встановлюється цифрова приладова панель і великий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи. Водієві доступні супутникова навігація і система розпізнавання голосу. Також водій може дистанційно змінювати кліматичні настройки і контролювати заряд машини. Також новинка отримала систему напівавтономного управління.

zhenevasanion4

Схожі записи