Faraday Future: Все погано?

ff_zupynjae_budivnyctvo_fabryky

Після фінансових труднощів, що сповільнювали проект, Faraday Future опублікували офіційну заяву про те, що вони… відмовляються від будівництва своєї фабрики електромобілів за 1 мільярд доларів у Неваді. Відмовляються «поки що».

Як і очікувалось, вже наступного дня FF виправились, і сказали що не «відмовляються» від фабрики, а «тимчасово утримуються». Стефан Краузе, головний фінансовий директор Faraday Future сказав:

«Ми вирішили притриматись нашого заводу в Апексі, що в західному Лас-Вегасі, для довгострокового виробництва автомобілів. Ми в Faraday Future змінюємо нашу бізнес-стратегію так, щоб позиціонувати себе як лідера мобільності. В результаті цих змін ми знаходимось на завершальній стадії затвердження нового виробничого об’єкту, котрий швидше підведе нас до масового виробництва.»

В будь якому випадку, Faraday Future правлінню Невади сказали, що збираються притримати землю та забудувати її пізніше, а зараз вони дивляться на інші місця в Каліфорнії та Неваді, аби швидше «добратись» до виробництва.

-nevada_gov_brian_sandoval_looks_at_a_model_for_a_faraday_future_

Інвестиції Faraday Future в проект досягли 174 мільйонів доларів на початку цього року до того, як його головний інвестор, Джиа Ютін, помітив що всі його фінанси в Китайських банках заморожені.

Не зрозуміло одне, як такі рішення допоможуть швидше почати виробництво, після того, як всі гроші були витрачені на фабрику в Північному Лас-Вегасі?

Зовсім нещодавно Faraday Future продемонстрували нам, яким вражаючим може бути їхній електромобіль FF91, але із плином часу його масове виробництво здається все менш і менш вірогідним.

Схожі записи