Електричний кросовер Byton отримає автопілот 4 рівня

Минулого місяця, в рамках автошоу в Лос-Анджелесі, китайська марка Byton представила передвісника своєї першої моделі. Концепт-кар отримав однойменну назву Byton Concept, і запам’ятався агресивним дизайном, 49-дюймовим екраном в салоні, а також потужною електричною установкою.

butonkrosover

Як виявилося, цим автомобіль не обмежиться, і його серійна версія зможе запропонувати покупцям сучасні технології за прийнятною ціною. Глава Byton Карстен Брітфілд заявив, що серійна версія кросовера буде оснащуватися системою автономного водіння четвертого рівня, завдяки якій водій зможе, як слід, розслабитися за кермом електромобіля.

Що стосується виробника системи автономного водіння, то Byton збирається користуватися технологіями компанії Aurora, яка співпрацює в цьому питанні з Volkswagen і Hyundai. Також компанія планує випустити і версію кросовера для таксі. Такий електромобіль позбудеться керма і педалей, а також буде оснащений найсучаснішим стандартом зв’язку 5G.

Серійна версія електричного кросовера буде коштувати близько 45 000 доларів США. Кросовер може оснащуватися як одним електродвигуном потужністю в 272 сили, так і двома, сукупна віддача яких складе 476 кінських сил. Запас ходу у електричного кросовера складає 480 кілометрів.

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

Хочемо нагадати, що у салоні електричного кросовера Byton можна виявити так званий комплекс Shared Experience Display, який являє собою величезний цифровий дисплей, що охоплює всю ширину і довжину центральної панелі. На розширеному моніторі може відображатися вся необхідна інформація, включаючи навігацію і список контактів в соціальних мережах.

buit3

Також в компанії Byton кажуть, що електричний кросовер буде мати технологію розпізнавання голосу, сенсорний контроль і біометричну ідентифікацію.

Схожі записи