Audi представила електрокросовер e-tron prototype

На Женевському автосалоні 2018 року німецька преміальна марка Audi представила серійний електричний позашляховик Audi e-tron prototype . Кузов екологічно чистого автомобіля як і раніше захований від сторонніх очей камуфляжною плівкою.

zhenevaaudi1

На жаль, ніякої офіційної інформації про серійний електромобіль підвищеної прохідності Audi e-tron prototype в компанії не розсекретили. Представники марки лише заявили, що машина буде оснащена повним приводом.

zhenevaaudi2

. . . .

Також керівники німецького бренду розповіли, що 30 хвилин зарядки на спеціальній станції вистачить для «тривалої подорожі» на серійному електромобілі Audi e-tron.

Відомо, що авто з електричною силовою установкою Audi e-tron збиратимуть на бельгійському заводі німецького бренду. Старт серійного виробництва запланований на кінець 2018 року.

zhenevaaudi3

. . . . . . .

У компанії також повідомили, що перед початком серійного виробництва прототипи Audi e-tron пройдуть великі тестові випробування в реальних умовах. Загальна кількість прототипів складе не менше 250 одиниць.

Відомо, що електричний позашляховик Audi e-tron пройде велике випробування при температурах від -20 до +50 градусів за Цельсієм. Під час випробування автомобілі подолають понад п’ять мільйонів кілометрів.

Виступаючи перед журналістами Руперт Штадлер, голова німецької компанії Audi, розповів, що до 2020 року в модельному ряді марки буде три повністю електричних автомобіля: до представленого, практично серійного, приєднатися седан і компактний кросовер. Надалі в лінійці бренду (до 2025 року) буде більше 20 електромобілів.

zhenevaaudi4

Провісником електричного позашляховика Audi e-tron був прототип, під назвою Audi e-tron quattro. Світова прем’єра цього концепту відбулася на автосалоні у Франкфурті 2015 року.

Схожі записи