Audi почала брати депозити за дві майбутні електричні моделі E-Tron

Німецький виробник Audi почав брати депозити з потенційних покупців двох майбутніх моделей електричних кросоверів E-Tron Quattro і E-Tron Sportback.

audi-e_rozpochala

Раніше німецька компанія відкрила на декількох ринках книгу замовлень на E-Tron Quattro, який, як очікується, буде представлений в поточному році. Так, повідомляється, що в Норвегії на цю новинку було зібрано 2500 заявок. Продажі почнуться вже з 2019 року.

Кросовер E-Tron Quattro отримає три електромотори сумарною потужністю 425 кінських сил, акумуляторну батарею ємністю 95 кВт * год і запас ходу в 500 кілометрів, відповідно до стандартів NEDC.

Тепер зацікавлені клієнти можуть також замовити також Audi E-Tron Sportback, прем’єра якого може відбутися в наступному році, а продаж – ще через рік. Модель Audi E-Tron Sportback буде мати схожі технічні характеристики і відрізнятися більш спортивним кузовом.

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

Поки були представлені тільки концептуальні прототипи цих моделей. Однак компанія Audi обіцяє, що серійні варіанти мало чим відрізнятимуться від концептів.

Дві повністю нові електричні моделі будуть виробляти в Інгольштадті в рамках стратегії побудови лінійки електромобілів. Всього Audi планує представити 20 електрифікованих моделей до середини наступного десятиліття.

Схожі записи