Представлено електромобіль Microlino

Швейцарська компанія Micro Mobility Systems представила фінальний прототип свого першого електромобіля – Microlino. Електрокар з’явиться на європейському ринку навесні поточного року.

microlino

Вперше про Microlino стало відомо три роки тому, коли з’явилися перші зображення. В 2016-му на Женевському моторшоу дебютував перший прототип автомобіля, а зараз показана машина, яка вже на 95 відсотків є товарним екземпляром.

Габаритна довжина мікрокара становить 2435 міліметрів, ширина – 1500 міліметрів, обсяг багажника – 300 літрів. Маса електромобіля досягає 450 кілограмів.

У Microlino повністю відкривається передня частина кузова, скомпонована разом з кермом.

Новинка буде оснащуватися 20-сильним електромотором і літій-залізофосфатними акумуляторами, доступними в двох варіантах потужності – 8 і 14,4 кіловат-години. Перший з них забезпечить запас ходу в 120 кілометрів, другий – в 215 кілометрів.

З нуля до 50 кілометрів на годину Microlino зможе прискоритися за п’ять секунд. Максимальна швидкість – 90 кілометрів на годину.

На даний момент компанія зібрала близько 4,6 тис. замовлень на Microlino. Вартість – від 12 тисяч євро. Збирати машину буде італійська фірма Tazzari.

Схожі записи