Електричне авто з приводом Tesla та батареями Chevrolet Volt

teslachevr_0

Канадська компанія, що спеціалізується з тюнінгу презентувала власний електромобіль 818, в якому встановлена повнопривідна трансмісія Tesla та дві батареї акумуляторів Chevrolet Volt. Ідея створення такого роду «електричного гібриду» полягає в тому, що, хоча трансмісія Tesla набагато потужніша ніж Chevrolet Volt, акумуляторні блоки плагін-гібрида насправді підтримують більш високу швидкість розряду та важать суттєво менше навіть не дивлячись на менший запас ходи.

З самого початку в електромобілі, якому надавався цей тюнінг, використовували мотор потужністю 350 кВт для заднього приводу від Model S P85. З його допомогою вдалося досягти вражаючих результатів, наприклад проїхати чверть милі за 9,86 секунд зі швидкістю 208 кілометрів за годину. Але тюнінг-команді цього здалося замало, тож вони відправили передній мотор Tesla для створення повнопривідної трансмісії на базі двох електромоторів.

Коли завдання було виконане, почалися нові випробування. Електромобіль, який був підданий випробуванням показав ще більш вражаючі результати. Заїзд на трасі Ласквиль на чверть милі показав, що дистанція подолана всього за 9,32 секунди зі швидкістю 222 кілометри за годину.

Ті, хто створював авто переконані, що це один з найбільш швидкісних електромобілів, яким дозволено їздити по шляхах загального користування, який до того ж пропонує запас ходу біля двохсот кілометрів.

Схожі записи