Genesis: сподівання та плани

opelconc_0

Genesis у 2021 році випустить на базі концепту Essentia новий електромобіль. Команда майже готова репрезентувати своє перше повністю електричне авто у 2021 році. Електрокар створений на основі абсолютно нової спеціалізованої платформи для марок KIA, Hyundai та Genesis, який є люксовим підрозділом Hyundai.

Згідно з останнім інтерв’ю, яке було дано на автосалоні в Нью-Йорку, майбутнім електрокаром буде концептуальне електричне авто Essentia, яке було представлено ще у 2018 році.

opelconc_1

Концепт електричного авто Essentia

За словами директору бренда, цей концепт є найбільш явною відповіддю на електромобільні виклики, які диктує сучасний ринок.

opelconc_2
opelconc_3

Інтер’єр салону електромобіля Genesis Essentia

Другою моделлю Genesis, мабуть, буде Mint, який стане другим концептом бренду, репрезентований у 2019 році у Нью-Йорку.

Mint, це невеликий електромобіль, створений для міста, але сфокусований на розкішний досвід водіння

opelconc_4

Електрокар Mint від Genesis

Genesis характеризує Mint, як новий тип транспортного засобу з інноваційними експериментальними задумками. Наразі у Genesis немає планів запускати авто у виробництво, швидше концепт Mint, це просто дизайнерський експеримент.

opelconc_5

Концепт міського електро-авто Genesis Mint

В прес-релізі Genesis відсутні характеристики цього електромобіля, але в компанії стверджують, що його батарея може забезпечити 320 кілометрів ходу та швидке заряджання з потужністю 350 кВт.

opelconc_6

Інтер’єр салону Genesis Mint

opelconc_7

Оскільки електрокар Mint є невеличким авто, дизайнери Genesis використали мінімалістський підхід до інтер’єру для створення максимуму простору. Тут відсутня центральна консоль та великий інформаційно-розважальний екран – овальне кермо має невеликий сенсорний екран в оточенні низки великих кнопок для швидкого доступу до ключових систем, одна з яких виглядає, як телефон.

Схожі записи