Porsche Taycan: довгоочікувані відомості про інтер’єр

porschei_00

У хащах Інтернету з’явилося відео, де вперше можна побачити оригінальні нутрощі одного з найбільш очікуваних електричних авто сучасності Porsche Taycan.

https://youtu.be/sDvbDyHUyfk

У коротенькому відео сюжеті можна роздивитися, що всередині електрокару є декілька екранів, та як мінімум на центральному тунелі практично повністю відсутні фізичні кнопки.

Досить оригінально виглядає коробка передач, яка подібна одноразово на джойстик та тачскрін, де для увімкнення передачі її, буквально, слід перегортати по поверхні цього сенсорного пристрою. Також на відео кидається у вічі увімкнення автопілоту, але доки невідомо, що конкретно пропонує цей режим.

porschei_1

На шпигунських фото цієї моделі досить чітко можна розібрати панель приладів, де звичні аналогові прилади Porsche повністю заміняє цифровий дисплей. Це свідчить про відхід від відомої родзинки бренду – традиційні п’ять циферблатів заміняють на всього три цифрових кільця.

Також з фото можна зробити висновок, що кнопка увімкнення електрокара знаходиться зліва від керма – це ще одна данина традиціям Porsche. Також зберігся секундомір Sport Chrono, розташований на верхній панелі приладів.

porschei_2

Porsche Taycan в Південній Африці

Всесезонні фінальні тест-драйви Porsche Taycan вже завершені, тож автомобіль можна відпускати у серійне виробництво. Всі деталі цього електро-авто незабаром, десь у вересні стануть відомими.

Схожі записи