Porsche не витримує обіцянки

porschet_0

Porsche знизить зарядну потужність Taycan до 250 кВт при початковому запуску в серію. Обіцяна потужність у 350 кВт з’явиться не раніше, ніж у 2021 році.

Porsche готує до запуску Taycan, який є першим повністю електричним авто бренду. На це знадобиться кілька місяців, а доки що він проводить тестові заїзди у різних кранах світу.

Британський таблоїд CarMagazine повідомляє, що на початку при запуску серії зарядна потужність складе 250 кВт, а швидкість потужності зарядки у 350 кВт, яка була обіцяна раніше з’явиться пізніше: «не пізніше 2021 року пікова потужність зарядки буде збільшена з 250 до 350 кВт, що має у поєднанні з останніми вісімсот-вольтовими пунктами зарядки зменшити час заряджання до чотирнадцяти хвилин.

З того часу, коли була репрезентована концепція Mission E, яка є основою Taycan, найкращою рекламою для підігрівання цікавості до електричного авто стала вісімсот-вольтова технологія надшвидкісного заряджання Porsche, яка забезпечує новий та перший в світі зарядний потенціал потужністю у 350 кВт.

Але зараз лідером на ринку електромобілів з потужністю заряджання у 250 кВт є Tesla Model 3.

porschet_1

Porsche Taycan на фестивалі швидкості в Гудвуді

Під час тестової поїздки Porsche надав деякі технічні характеристики Taycan:

У базової моделі є лише задній привід, ємність батареї складає 80кВт*год, потужність електромотору – 322 або 376 к.с. Наступна модель, яка, можливо, буде мати назву Carrera 4S, матиме акумулятор ємністю у 96 кВт*год та потужність мотору 429 або 483 к.с. Топова модель – Turbo, коштуватиме £120 000 буде повнопривідною та батареї більшої ємності. Ще потужніший Turbo S з 724 кінськими силами та легша GTS із заднім приводом ще не визначені.

Вважають, що всі характеристики будуть відкриті при презентації серійної версії Taycan у вересні.

Схожі записи