Cupra натякає на майбутній електричний Leon

cupra_0

Бренд Cupra презентував короткий відео-тизер концептуального авто, яке буде показане у вересні на Франкфуртському автосалоні.

На цьому відео можна побачити силует передньої області майбутньої машини з денними ходовими ліхтарями та крупний план литих колісних дисків, що миготять. Зовні цей концепт нагадує гоночний концепт Cupra e-Racer, його вже представляли минулого року. Підсвічений логотип Cupra натякає на електрифіковане тягло. Багато хто вважає, що шоу-кар, який анонсували, це передвісник майбутнього електричного Leon.

https://youtu.be/xJbwPjxo0Qs

Раніше в своєму інтерв’ю Люка де Мео (голова Seat) повідомив, що марка Cupra буде слугувати «воротами для втілення технології, яка буде каскадами розповсюджуватися на іншу частину асортименту Seat», при тому гібридна технологія з модулем, що підключається, може бути втілена у життя на моделях Cupra ще до того, як це відбудеться на серійних авто цього бренду. З того часу, коли в минулому році Cupra стала самостійною автомобільною маркою, компанія випустила одне авто – кросовер Cupra Ateca. В березні цього року в Женеві бренд презентував свою повністю самостійну модель – гібридне крос-купе Formentor, у складі якого був 245-сильний силовий агрегат з можливістю заряджання від електромережі, який складався з бензинового турбомотору, електромотору, акумуляторної батареї, роботизованої коробки передач з подвійним зчепленням та блокуванням диференціалу. Запас ходу на електричній трансмісії був заявлений у п’ятдесят кілометрів за циклом WLTP. Автомобіль комплектувався адаптивною підвіскою та «прогресивною системою рульового управління». На вибір пропонувалося кілька їздових режимів.

До 2020 року Cupra планує розширити лінійку до семи моделей.

Схожі записи