Honda патентує електричне спортивне авто

hondasport_0

Дизайн цього електричного спорткара нагадує концептуальне електро авто Honda Sports EV з двома дверима, випущений у 2017 році.

hondasport_1

В пресі було опубліковане зображення майбутнього електро спорткара або товарний зразок, нібито розшукане в патентних документах відповідного японського відомства. Але ніякого опису до цього додано не було. Упевнитись в тому, що на зображеннях з патентних документів представлене саме майбутнє електричне авто, є той факт що традиційна решітка радіатора відсутня, як і патрубок системи вихлопу відпрацьованих газів. Також в електромобіля немає традиційних ручок дверей та бічних дзеркал.

Авто на патентних ескізах має низку відмінностей від HondaSports EV Concept у пропорціях кузова. Адже концептуальне авто мало довгий капот, а задній звис навпаки – короткий, а спортивне купе у більшій мірі нагадує моделі з компоновкою, де мотор розташований посередині. При цьому облаштуванням передньої частини з круглою оптикою, яка є характерною відзнакою, спортивне авто більше нагадує хетчбек Honda e.

hondasport_2

Вважають, що новий електричний спорткар, який запатентовано, стане подальшим етапом модернізації Honda Sports EV Concept, у якого дебют був у Токіо в жовтні 2017 року. Презентуючи шоу-кар на автосалоні в Токіо, в компанії модель з двома дверима назвали концептом, який «сполучає в компактному кузові продуктивність електрокара та штучний інтелект, щоб тішити водія та презентувати йому відчуття спільності з машиною». Головною особливістю концептуальної моделі є електронний персональний слуга Automated Network Assistant, який здатен зчитувати емоції водія та, з урахуванням ситуації, змінювати встановлені налагодження автомобіля, а крім того надавати поради з оптимізації енергоспоживання.

Схожі записи