Audi представила 815-сильний електрокар E-Tron Vision GT

elektrokar_e-tron_vision_gt

Audi офіційно представила реальний суперкар E-Tron Vision Gran Turismo Concept. Автомобіль, спочатку розроблений для святкування 15-річного ювілею відеоігри Gran Turismo, отримав 815-сильну електричну установку і повний привід.

В даний час стильне гоночне купе Audi E-Tron Vision GT Concept побудовано в єдиному екземплярі. В оснащення автомобіля входить три електромотора, потужність кожного з яких складає 200 кВт (271,924 к.с.).

При цьому сумарна віддача електричної силової установки, згідно з даними виробника, становить 600 кВт (815,773 к.с.). Два електромотора відповідають за живлення задніх коліс, а ще один приводить в рух колеса передньої осі.

elektrokar_e-tron_vision_gt_1

Згідно з даними німецької компанії, маса представленого гоночного купе Audi E-Tron Vision Gran Turismo Concept становить 1 450 кг. Співвідношення потужності до ваги 1,78 кг на кінську силу. Розподіл маси – 50:50. Спринт з нуля до першої сотні машина робить за 2,5 секунди.

elektrokar_e-tron_vision_gt_2

Представлений гоночний автомобіль Audi E-Tron Vision Gran Turismo Concept отримав унікальну ліврею, яка покликана віддати данину моделі Audi 90 Quattro IMSA GTO.

У компанії відзначили, що прототип Audi E-Tron Vision GT Concept буде використаний в якості гоночного таксі на етапі електричної «Формули Е» в Римі. Мало того, 815-сильний електрокар буде задіяний на всіх гонках Formula E в Європі і декількох інших заходах в цьому році.

Схожі записи