Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

ecoautoinfo.com пропонує вашій увазі список найбільш очікуваних електричних кросоверів і позашляховиків. У продаж ці екологічно чисті автомобілі популярного сегменту SUV мають надійти в 2018-2020 році.

Audi e-tron

naiochikuvapozashlyah

Німецька преміальна марка вже офіційно розсекретила практично серійний електричний позашляховик Audi e-tron. Презентація цього електромобіля підвищеної прохідності відбулася на Женевському мотор-шоу. Мало того, вже цієї осені марка планує передати першим клієнтам машини Audi e-tron. У Європі вартість електрокара становить не менше 80 000 євро.

BMW iX3

naiochikuvapozashlyahh3

Інша німецька компанія також не планує відтягувати з прем’єрою першого повністю електричного позашляховика. Відомо, що дебют електрокара BMW iX3 відбудеться до кінця 2018 року. За попередніми даними, баварський крос на електротязі зможе проїжджати на одній повній «заправці» понад 400 км. Однак в серію новинка відправиться не раніше 2020 року.

Byton

naiochikuvapozashlyahbaitonkoncept

На початку року китайсько-німецька компанія Byton представила прототип електричного позашляховика , який повинен відправитися в серію в 2019 році. За своїм оснащенням і дизайном ця машина нічим не поступається всім конкурентам. Мало того, вона їх перевершує. Відомо, що на старті продажів електрокар запропонують тільки в Китаї, але до кінця поточного десятиліття машина добереться до США і Європи.

Nissan IMx Kuro

naiochikuvapozashlyahnisankuro

Вперше прототип новітнього електричного кросу Nissan IMx Kuro був показаний ще в кінці минулого року. У компанії відзначають, що серійне виробництво такої машини почнеться в найближчі два роки. Передбачається, що виробнича версія збереже дизайн і «начинку» концепту, і зможе проїжджати близько 600 км на одній зарядці. У компанії також відзначали, що серійна версія Nissan IMx Kuro стане першим по-справжньому масовим електричним позашляховиком в світі.

Mercedes EQ C

naiochikuvapozashlyahmersede

Німецький автогігант Daimler готується, представити серійний електричний позашляховик Mercedes-Benz EQ C. Зараз відомо, що машина побудована на абсолютно новій платформі. Серійний випуск новинки налагодять на потужностях заводу в Бремені. Продажі електромобіля підвищеної прохідності повинні стартувати в 2019 році.

Skoda Vision E

naiochikuvapozashlyahshkodavizion

Повністю електричний позашляховик чеського бренду, побудований за мотивами концепту Skoda Vision E , отримає пару електричних двигунів, сумарна віддача яких складе близько 400 сил. Очікуваний запас ходу – близько 500 км. Максимальна швидкість – 180 км / г. Швидше за все, чеська екологічно чиста новинка офіційно дебютує в кінці 2019 – початку 2020 року.

Volkswagen ID Crozz

naiochikuvapozashlyahvolcag

В даний час передбачається, що в 2020 році німецький автогігант Volkswagen запропонує клієнтам позашляховик на електротязі. В основі моделі буде лежати нова платформа MEB. Дизайн новинки буде ідентичний концепту Volkswagen ID Crozz . За своїми технічними характеристиками, швидше за все, автомобіль буде аналогічний моделі Skoda Vision E.

Схожі записи