KIA: двадцять один дисплей у салоні

kia21_0

Компанія КІА презентувала електричний автомобіль-концепт, що має назву Imagined by KIA, з наміром надати прогноз про майбутні «зелені» машини з Південної Кореї. Прем’єрний показ концепту широкій публіці стався на Женевському автосалоні.

kia21_1

Зовнішність електричного авто була створена фахівцями дизайн-центру КІА у Франкфурті. Розробники позначають нову машину як «гібрид седану та кросовера». Головною зовнішньою відзначною «фішкою» прототипу стала неочікувана світлодіодна графіка спереду, яка являє собою подальший розвиток фірмовного елементу «посмішка тигра».

kia21_2

На передній панелі в салоні був змонтований двадцять один дисплей. Щодо цього, у компанії це назвали «гумористичним натяком» на нестримне бажання деяких виробників виставити на продаж авто з максимальним мультимедійним екраном, чи встановити в салоні як можна більше тачскринів.

kia21_3

Відомості про силовий агрегат авто досі утаємничені. При цьому голова франкфуртської студії КІА Грегорі Гийом відзначив, що їзда на цьому електричному авто примушує «волосся на спині ставати дибки».

kia21__4

Вважають, що такого типу електроавто з’явиться в серії у 2021 році. В основі авто, яке буде мати запас ходу до п’ятисот кілометрів лежить новітня технічна архітектура, яку розробляли спільно з Hyundai.

kia21__5

Схожі записи