Toyota: початок продажу електричних варіантів Proace City та Proace

toyotaproace_0

Компанія Toyota показала нову стратегію комерційного транспорту Toyota Professional. Японський автовиробник у межах цієї стратегії має намір співробітничати х автомобілебудівною компанією PSA (Peugeot Citroën Groupe).

toyotaproace_1

Наслідком такого співробітництва будуть два електричних авто Proace та Proace City. Їх появу слід чекати відповідно у 2020 та 2021 роках.

toyotaproace_2

Proace City буде компактним універсалом з високим дахом, а Proace стане більш великою версією попередньої моделі у вигляді панельного фургону.

toyotaproace_3

Крім того, у майбутньому у межах стратегії має бути випущений пікап Hilux.

toyotaproace_4

Звичайну версію ProAce Toyota випускає на заводі PSA з 2016 року, це підприємство розташоване у французькому місті Валанс’єн і досі Proace можна придбати з різними дизельними моторами, потужністю від сімдесяти до ста тридцяти кіловат.

toyotaproace__5

Технічні дані та характеристики цих нових розробок та версій електромобілів японський автовиробник доки що вирішив не публікувати. Тому доки що незрозуміло, яку електроповідну Toyota буде використовувати в нових своїх автомобілях Proace City та Proace з електричною тягою.

Схожі записи