Volkswagen e-Up: 260 км без дозаправки

vw_e_up_0

Вже у вересні Volkswagen репрезентує нову версію моделі e-Up. Концерн вирішив задовольнити зацікавленість своїх потенційних клієнтів та зняти гриф секретності з деяких характеристик електро-авто.

Новий Volkswagen e-Up буде досяжним для замовлень вже з цієї осені, а перші поставки на ринок почнуться з січня 2020 року.

Тож: запас ходу Volkswagen e-Up сягатиме 260 кілометрів (цикл WLTP). До 80% акумулятор можна буде зарядити за допомогою пристрою постійного струму потужністю 40 кВт всього за один час. Тобто, у порівнянні з попередньою моделлю зарядна потужність збільшилася у два рази.

vw_e_up_1

Про вартість Volkswagen e-Up доки що в концерні VW мовчать. При цьому в Нідерландах для замовлення цієї моделі попередній внесок не потрібен.

Вже у вересні оновлений Volkswagen e-Up буде показаний на автосалоні у Франкфурті.

За словами керівника відділу продажів та маркетингу Volkswagen Юргена Штакманна, Volkswagen e-Up отримає оновлений дизайн та збільшений запас ходу.

«Тут буде все, над чим ми працювали майже три роки. Новий дизайн, новий підхід до нашого стилю» – відзначив Штакманн. При цьому він підкреслив, що також у Франфурті буде репрезентований перший серійний електромобіль Volkswagen, створений на платформі MEB.

vw_e_up_2

Volkswagen e-Up створений на базі звичайної бензинової моделі. В компанії підкреслили, що модель має сприяти розширенню продажу електромобілів Volkswagen.

«Ми працюємо, щоб дати e-up друге життя» – підкреслив Штакманн.

Схожі записи