Volkswagen ID без камуфляжу в об’єктивах

vw_id_3_0

Прототип електричного Volkswagen ID.3 став частіше попадати в об’єктиви фотокамер, як це сталося, наприклад, в Штутгарті (Німеччина).

При цьому електроавто було практично без камуфляжу.

Мешканець Штутгарта Грег Кейбл повідомив у Twitter, що Volkswagen ID.3 припаркувався практично перед його будинком, тож йому вдалося не лише в деталях роздивитися нове електричне досягнення компанії, але й сфотографувати його. Але одиноким спостерігачем він не став, адже його читачі у своїх коментарях до його публікації почали викладати інші фото Volkswagen ID.3, оскільки в місті він ще зупинявся на підзарядку.

vw_id_3_1

Серед вражень читачів та коментаторів є й деяке незадоволення екстер’єром авто: декому не сподобалась накладка на капоті біля лобового скла. Їм здається, що вона виглядає дещо непривабливо.

vw_id_3_2

Але це не завадило електромобілю Volkswagen ID.3 утриматися на першій сходинці рейтингу електричних хетчбеків Європи що продаються найактивніше.

vw_id_3_3

Раніше відомі медіавидання повідомляли, що Volkswagen оцінив своє авто ID.3 у 30000 євро. При цьому було оголошено, що на одному заряді він зможе проїхати 550 кілометрів. Крім того в Volkswagen вже почали приймати й попередні замовлення на цю модель, хоча й не показали її серійну версію.

В травні за добу після відкриття можливості попередніх замовлень на електричний хетчбек Volkswagen ID.3 компанією отримано близько 10000 замовлень.

vw_id_3_4

Щоб оформити попереднє замовлення слід зареєструватися на сайті, обрати бажану комплектацію та внести попередню оплату у розмірі 1000 євро.

Перші 30000 клієнтів Volkswagen отримають версію ID.3ST, ціна на яку стартуватиме від 40000 євро, в той час, як на звичайний ID.3 – 30000.

Разом з авто клієнти отримають і ваучер на його безкоштовну зарядку, який буде діяти деякий час.

Схожі записи