FORD PUMA – м’який гібрид

fordpum_0

Компанія Ford репрезентувала новий компактний кросовер Ford Pumа. Захоплюючий зовнішній дизайн та покращений багажний відсік поєднуються у цій моделі з концепцією «м’якого» гібриду.

Ford Pumа, ця нова розробка з досить харизматичними рисами, як от розташовані у верхній зоні крил вражаючі фари та атлетичні лінії обтікання, які починають новий розділ у мові дизайну. Вдумливо розраховані пропорції цього компактного кросовера дали можливість збільшити кліренс, а це в свою чергу дає водієві можливість відчувати себе під час руху достатньо впевнено. Крім того машина має багажний відсік з місткістю, кращою у своєму класі, його об’єм – 456 літрів.

fordpum_1

Принцип гібридного приводу з 48-вольтовою Ford EcoBoost Hybrid, дозволяє покупцям Ford Pumа насолоджуватися потужною та чуттєвою динамікою та оптимальними витратами палива. Розроблений на базі принципів «м’якого» гібриду силовий агрегат, є оптимальним поєднанням електроприводу, який додає крутильного моменту, з трициліндровим одно літровим бензиновим мотором EcoBoost.

В переліку основних технологій та систем допомоги водію є:

  • Круїз-контроль який налагоджується під особливості водія, з функцією Stop & Go, можливість розпізнавання (Speed Sign Recognition) дорожніх знаків які обмежують швидкість руху та утримання в межах смуги руху (Lane-Centring), які дозволяють легко мандрувати автомагістралями та рухатися у шляхових корках.
  • Нова функція Local Hazard Warning попередження, яка в змозі надавати водію інформацію про тривожні ситуації на шляху ще до того, як на них зреагують датчики машини або сам автомобіліст.
fordpum_2

«Наші клієнти доповідали нам про потребу в компактній машині з ефектною зовнішністю, оснащеною технологіями, які постійно використовуються у повсякденному житті. В результаті був створений Ford Pumа машина практична та харизматична, оснащення якої вбирає в собі різні технології – від масажних сидінь до силових «м’якогібридних» агрегатів – таке проголосив Стюарт Роулі – президент Ford of Europe (Stuart Rowley).

fordpum_3

Новий Ford Puma приєднається до сімейства позашляховиків та кросоверів, які включають Focus Active, Fiesta Active, EcoSport, Edge, Kuga, а також останній Explorer Plug-In Hybrid.

fordpum_4

Реалізація Ford Puma почнеться у кінці року, а виробляти модель будуть у місті Крайова (Румунія) на складальному заводі Ford.

Схожі записи