Honda: нові специфікації електромобіля е

hondae_0

У прихильників (а також у конкурентів) Honda пройшло кілька місяців очікування, коли компанія нарешті випустила нові специфікації свого електромобіля.

hondae_1

У компактний автомобіль Honda е, довжина якого складає 3895 мм, ширина – 1750 мм, а висота – 1495 мм, встановлений електромотор, який забезпечує сто п’ятдесят кінських сил та крутильний момент у 300 Нм. За словами представників Honda, цього досить для забезпечення «високої швидкості реагування, ефективності та продуктивності». Також, наскільки це відомо, Honda е буде мати режим “Sport Mode”, який забезпечує більш швидку реакцію на прискорення.

Honda е має розподіл ваги 50:50 для забезпечення «оптимального балансу стійкості та керованості в сегменті компактних електромобілів». Додатково, RWD пропонує низку позитивних рішень, крім просто захоплюючого досвіду водіння. Наприклад, радіус розвороту автомобіля складає приблизно 4,3 метри. Це гарантує, що Honda е «є виключно маневреною на вузьких міських вуличках».

hondae_2

Що стосується акумулятора, блок з водяним охолодженням на 35,5 кВт_годин забезпечує малу вагу транспортного засобу та гарантує дальність у двісті кілометрів. Процес відновлення заряду до вісімдесяти відсотків займає тридцять хвилин при швидкій зарядці.

Схожі записи