FIAT Ducato Electric

ford_puma__myakii_gibrid

У 2020 році у продажу з’явиться електричний FIAT Ducato. Цей легкий комерційний автомобіль без вагань увійшов у родину машин з електричною трансмісією. Пресі він досі що був представлений у вигляді прототипу, а до дилерів ця модель поступить вже в наступному році та буде вважатися «ключовим продуктом FIAT у царині електричної мобільності».

fiat_1

. . . . . .

Додавання різних варіантів акумуляторів (розмір блоків варіюється з урахуванням ємності), які офіційно не деталізовані, на практичність авто не впливають. FIAT Ducato Electric зберігає найкращу місткість багажного відділення у своєму класі, а також корисне навантаження до 1950 кілограмів.

fiat_2

Як і Ducato з двигунами внутрішнього згоряння, електрична версія буде запропонована клієнтам у різних конфігураціях, які задовольняють потреби тих, хто працює в он-лайн торгівлі, поштових та кур’єрських сервісах, місцевому транспорті, доставлянні продуктів для вжитку, та інших популярних службах. Деталі мінімальні, але за попередніми оцінками запас ходу Ducato Electric складає 220-360 кілометрів, це залежить від батареї, яка живить мотор, розрахований на 122 кінських сили та крутильний момент у 280 Нм. Максимальна швидкість буде обмежена позначкою у сто кілометрів на годину.

Схожі записи