Tesla змінює колір

teslacolor0

Tesla змінила стандартний колір електромобілів з чорного на білий. Тож білий колір тепер є стандартним для трьох електромобілів Tesla — Model 3, Model S, Model X.

Коли Tesla лише вивела на ринок автомобіль з електромотором Model 3, був заявлений стандартний чорний колір. За бажання мати кузов іншого кольору клієнту доводилось доплачувати по тисячі американських доларів.

Тепер же прийдеться доплачувати за чорний колір, який до того був базовим для електромобілів Tesla.

І це при тому, що у Tesla є і не зовсім звичайний білий колір – перламутровий, але білим він не вважається, тож за нього однаково треба доплачувати. Щоб отримати такий електромобіль, наприклад, у випадку купівлі Model 3 треба буде доплатити 1500 доларів, а за Model S, Model X – 2000 доларів.

teslacolor1

Що стосується самих американців, то згідно з соціологічними дослідженнями найпопулярнішими серед них є чорні та білі машини.

teslacolor2

Вважають, що зміною стандартного кольору директор Tesla Ілон Маск бажає підвищити продаж своїх автівок.

Раніше вже повідомлялось, що шведська винахідниця Симон Гирц вирішила не очікувати пару років, доки Tesla розробить, запустить у виробництво та виведе на ринок свій пікап та зробила його сама. Для цього дівчина використала електричну Model 3. Гирц назвала свій автомобіль Trukla, тобто з’єднала в одному слові назву компанії та «пікап».

Схожі записи