Тести електричної вантажівки Tesla Semi

neslasemi0

Прототип Tesla Semi здійснив кількаденну подорож Північною Кароліною. Симпатикам бренду вдалося роздивитися його зблизька та зробити низку фото. Тож в мережі з’явилися ці зображення з «живих» випробувань електричної вантажівки Tesla Semi.

neslasemi1

Керівник програми Tesla Semi Джером Гільєн зробив заяву, що команда Tesla активно використовує вантажівки, та вони вже роз’їжджають дорогами спільного використання, і доказом цього є фото, які не перший раз з’являються у мережі.

neslasemi2

«В наступному році виробництво буде запущене. Ми дуже втішаємося цим фактом, ми активно пересуваємося вантажівками, і я вважаю це досить дивовижним успіхом» – про це Гільєн робив заяву раніше
.

neslasemi2_1

Власник компанії з прокату електромобілів бренду SacTesla Джером Менлс-Коул, побачивши червоний прототип вирішив поспілкуватися з інженерами Tesla.

Співробітники Tesla впевнені, що вони в стані перевершити колишні специфікації, які були анонсовані ще 2017 року. Інженери розповіли, що зараз відбуваються дорожні випробування прототипів, тож люди змогли роздивитися, як облаштований Tesla Semi.

neslasemi3

Всіх зацікавило розташування вантажного відділення в передній частині вантажівки.

Як раніше повідомляв Autogeek, стандартним для трьох автомобілів з електроприводом Tesla став білий колір, це Tesla Model 3, Model S та Model X. Коли Tesla тільки репрезентувала на ринку електромобіль Tesla Model 3, стандартним був чорний колір. За будь-яке інше забарвлення клієнтам доводилось доплачувати по тисячі доларів.

Схожі записи