Фургон Mersedes-Benz з електроприводом перебуває на фінальних етапах тестування

mersedes_sprinter0

Електричний фургон Mersedes-Benz eSprinter разом з зовсім новим Sprinter, який був анонсований на початку 2018 року готується до завоювання ринку.

Фургон Mersedes-Benz з нульовим рівнем викидів в атмосферу вже завершив останні зимові випробування у Швеції, тож у другій половині 2019 року надійде у дилерські центри світу. Під час тестування в екстремальних умовах на витривалість фахівці компанії зосередились на надійності. А саме: eSprinter був випробуваний на заледенілих дорогах та в глибокому снігу при температурах до мінус тридцяти градусів за Цельсієм.

mersedes_sprinter1

Під час випробувань був перевірений стан фургону Mersedes-Benz eSprinter при водінні по льоду замерзлого озера. Цим тестом оцінювався вплив сильного холоду на керованість, комфорт та ергономіку. Перевірка дозволила упевнитись в стійкості компонентів приводу, програмного забезпечення та інтерфейсів до холодних умов роботи. В результаті інженери Mersedes-Benz підтвердили, що електричний фургон здатен працювати на користувачів навіть в умовах Арктики. При цьому, в залежності від температурного режиму, eSprinter може проїхати від 100 до 150 кілометрів на одному заряді, маючи акумулятор у 55 кіловат-годин.

mersedes_sprinter2

На вибір клієнтів буде репрезентовано два варіанти батареї, ємністю 41 та 55 кіловат-годин. Також стандартно Mersedes-Benz eSprinter буде укомплектований електромотором, розрахованим на 116 кінських сил з крутильним моментом у 300 Нм.

Схожі записи